Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen

Check je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan

Werkzoekend of beweging willen in je werk

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen
Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? Ook wij stellen onze praktijk open tijdens de Week van de Loopbaan en wel op dinsdag 14 september. Wij organiseren op deze dag 2 inloopmomenten waarbij je een presentatie krijgt over YouRtop en een afspraak kunt maken voor een gratis adviesgesprek. Tijdens de presentatie wordt uitleg gegeven over het verschil tussen loopbaancoaching en jobcoaching, de beroepserkenningen van NOLOC en de vele instrumenten die wij kunnen inzetten tijdens een traject. De planning is als volgt:

14:00 – 15:30 uur inloopmoment voor HR Professionals waarbij de presentatie start om 14:30 uur.
15:30 – 17:00 uur inloopmoment voor particulieren waarbij de presentatie start om 15:00 uur.

Wil je hier graag bij zijn? Vul dan onderstaand formulier in. Selecteer ‘overig’ en zet bij onderwerp: ‘Week van de Loopbaan’. Bij vragen/ opmerkingen vul je dan je gewenste tijdstip in. De trainingsruimte is groot genoeg om 8 bezoekers tegelijk op 1,5 meter afstand te ontvangen. Ben er op tijd bij want vol = vol.

Wij hopen je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

Yvonne Vercoulen