Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen
Passend werk met onze

Preventie en spoor 1

Neem contact op

Bij YouRtop helpen we mensen met de re-integratie op de arbeidsmarkt (bijvoorbeeld na ziekte), door middel van professionele coaching vanuit Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Drunen.

Wat is re-integratie?

Iedereen wordt wel eens ziek. Meestal maar voor korte tijd, maar in sommige gevallen kampt een werknemer met langdurige ziekte. In dit geval moeten de werkgever en werknemer samen zorgen voor een passende re-integratie. De re-integratiecoach van YouRtop ondersteunt jou graag bij deze re-integratietrajecten.

 

Wanneer een re-integratietraject?

Een re-integratieproces is zowel voor werkgever als werknemer niet gemakkelijk. De re-integratiecoach van YouRtop helpt werknemers en werkgevers met re-integratietrajecten de weg vrij te maken naar passend werk.

Met een goed re-integratietraject herstelt een werknemer een stuk sneller en kan hij of zij het werk ook weer sneller oppakken. Er zijn na herstel meerdere scenario’s/sporen mogelijk:

Spoor 1 – De werknemer gaat weer werken bij zijn huidige werkgever in dezelfde functie of in een aangepaste functie;

Spoor 2 – De werknemer kan niet meer aan de slag bij zijn huidige werkgever en moet op zoek naar passend werk bij een andere werkgever.

YOURTOP

Een snelle en effectieve re-integratie na ziekte met de juiste coaching

Bij zowel spoor 1 als spoor 2 gaat re-integratie samen met registratie, diverse wetten en regels en eventueel aanpassingen met betrekking tot de werkzaamheden en de werkplek. Soms zijn de aanpassingen tijdelijk, maar het kan ook permanent zijn. Werkgevers horen zich maximaal in te zetten voor de re-integratie van hun werknemers. Bij YouRtop in Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Drunen, ondersteunt een re-integratiecoach zowel werkgevers als werknemers met behulp van coaching bij het vinden van een oplossing voor re-integratie na ziekte.

Spoor 1

In het kader van begeleiding in spoor 1 en preventie valt te denken aan:

  • Ondersteuning bij re-integratie
  • Ondersteuning in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter
  • Loopbaanadvisering/coaching
  • Assessments op maat
  • Vaststellen en wegnemen van belemmeringen
  • Workshops

Wacht niet op een goede dag maar maak er een.

YOURTOP

Neem contact met ons op voor meer informatie

Denk je dat een spoor 1 of spoor 2 traject met coaching in Sprang Capelle, nabij Drunen en Waalwijk, passend is voor je situatie en ben je klaar voor een effectieve re-integratie op de arbeidsmarkt na ziekte? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-14635307 of door een e-mail te sturen naar yvonne@yourtop.nl.

Benieuwd naar wat YouRtop
jou allemaal te bieden heeft?

06 – 14 63 5307 yvonne@yourtop.nl

Ik heb jou ervaren als een heel eerlijke coach met veel mensen kennis. Je prikt door dingen heen en weet door het stellen van de juiste, en soms moeilijke, vragen eigenlijk altijd tot de kern te komen. Hierdoor kon ik echt stappen vooruit maken omdat er door de gesprekken met jou steeds meer duidelijkheid kwam wat ik nou echt wilde. Ik heb bij jou altijd heel erg het gevoel gehad dat het echt om mij draaide en om wat ik wilde. Je hebt me geholpen die weg uit te zoeken en te durven kiezen.


Esther