Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen
Passend werk met onze

Jobcoaching

Neem contact op

Jobcoaching bij ons in Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Drunen, kan voor sommige mensen extra ondersteuning bieden om hun werk goed uit te voeren. YouRtop kan daarbij helpen door deze mensen de aandacht en begeleiding te geven die zij op dat moment nodig hebben. Tijdens deze begeleiding wordt uitgegaan van de talenten en ontwikkelmogelijkheden van de werknemer zodat deze tot uiting kunnen komen in een werkomgeving die past bij de werknemer. Door de systeemgerichte begeleiding worden zowel werknemer als werkgever meegenomen in dit proces, wat duurzame inzetbaarheid mogelijk maakt.

 

Het doel van jobcoaching

Het uiteindelijk doel van jobcoaching is het functioneren van een werknemer op een werkplek te verbeteren of te herstellen. Om dit doel te bereiken is de toeleiding naar werk ook een onderdeel van het werk van de jobcoach, ook als dat op dat moment nog het karakter heeft van sociale activering of een voorschakeltraject. De sociale context bepaalt de lengte van het ontwikkeltraject. Wanneer onbetaald werk geen perspectief biedt op betaald werk is het geen jobcoaching meer.

 

Subsidies

Er is een hele reeks aan subsidies/instrumenten beschikbaar om deze kwetsbare doelgroep aan het werk te houden. Denk hierbij onder andere aan proefplaatsingen, no-riskpolissen, loonkostensubsidies, werkplekvoorzieningen en nog veel meer. Wat precies kan worden ingezet, hangt af van de specifieke situatie van de medeweker. YouRtop denkt graag mee over de in te zetten instrumenten.

 

Jobcoaching door YouRtop; een persoonlijk traject

YouRtop uit Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Drunen, beschikt over de NOLOC-beroepscertificering en erkenning voor jobcoaching. Dit betekent dat wij werken met hbo-gediplomeerde jobcoaches. We werken volgens het Supported Employment Model. Deze methodiek bestaat uit een vijfstappenproces dat de klant vóór, tijdens en na het vinden van een passende baan ondersteunt. Ook de werkgever wordt ondersteund. Hierbij ligt de focus op de mogelijkheden van de persoon.

De trajecten van YouRtop kenmerken zich door persoonlijke aandacht. Dat wil zeggen dat er naast werk en opleiding ook aandacht is voor andere leefgebieden waardoor een totaalplaatje ontstaat en wij de klant écht kunnen leren kennen. Communicatie vindt plaats op gelijke voet, van mens tot mens.

 

Interesse in een vrijblijvende kennismaking?

Na telefonisch contact komen wij graag langs voor een kennismakingsgesprek omtrent jobcoaching met u en uw werknemer in Waalwijk, Drunen of omstreken. Aan de hand van dat gesprek stellen wij een plan van aanpak op met concreet geformuleerde doelen waar we de aansluitende periode aan kunnen werken. Tussentijds worden doelen regelmatig geëvalueerd en zo nodig bijgesteld.

Aanmelden voor jobcoaching
YouRtop helpt u graag!

Neem contact met ons op!

Bent u als werkgever gevestigd in de omgeving van Sprang Capelle, Waalwijk of Drunen en heeft u een werknemer in dienst die gebaat is bij jobcoaching? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we contact met u op kunnen nemen voor een vrijblijvende kennismaking. Direct bellen of mailen kan ook via 06-14635307 of yvonne@yourtop.nl.

De begeleiding heeft mij zeer zeker wel geholpen, ze hebben mij ondersteund waar het nodig was door bijvoorbeeld met mij een stage te regelen.


Joren