Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen
Talenten in beeld met onze

Assessments

Neem contact op

Ben je op zoek naar nieuw werk in de regio Waalwijk? Dan plannen de experts van YouRtop uit Sprang Capelle graag een afspraak met je in voor het afnemen van assessments. Een assessment is bedoeld om te achterhalen wat jouw talenten en drijfveren zijn. Op die manier is het beter in te schatten of een functie past bij je ambities en vaardigheden.

Professionele assessments

Maatwerk

Noloc beroepserkenning

YOURTOP

Assessments voor werkgevers

Bent u als werkgever in regio Waalwijk op zoek naar de juiste medewerkers voor jullie nieuwe vacatures? Assessments kunnen dan helpen de beste match te maken. Bij YouRtop beschikken we over een aantal op maat gemaakte assessments. Een veelgebruikt assessment is de LINC. Deze meting brengt, doormiddel van het in kaart brengen van verschillende menstypen, heel mooi de interesses en kwaliteiten van de kandidaat in beeld en laat zien waar deze overeenkomen en waar nog iets te ontwikkelen valt. Het is aan te raden een coachgesprek te koppelen ter nabespreking van een assessment. 

 

 

Assessments voor werknemers en werkzoekenden

Ook als je nieuw werk zoekt, kun je assessments afnemen bij YouRtop nabij Waalwijk. Assessments kunnen erg helpen om inzicht te verkrijgen in je eigen kwaliteiten en interesses, drijfveren of ambities. Afhankelijk van jouw vraag kijken we welk assessment het beste zou kunnen aansluiten. Onze gespecialiseerde coaches staan jou gedurende het hele proces bij met behulp van professioneel ontwikkeladvies.

Wacht niet op een goede dag maar maak er een.

YOURTOP

Ontdek de mogelijkheden van onze assessments

Wil jij weten wat onze assessments voor jouw zoektocht naar nieuw werk in Waalwijk of omgeving kunnen betekenen? Je neemt het best contact met ons op door te bellen naar 06-14635307 of door een e-mail te sturen naar yvonne@yourtop.nl.

Benieuwd naar wat YouRtop
jou allemaal te bieden heeft?

06 – 14 63 5307 yvonne@yourtop.nl

Ik weet nu waar mijn talenten liggen, wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik op een andere manier naar bepaalde dingen kan kijken, en gedrag kan ombuigen.  Veel puzzelstukjes vallen op zijn plaats en ik weet nu meer over mezelf dan ik tijdens mijn SPW en MWD opleidingen heb geleerd.


Petra V.