Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen

Talentgericht werken met onze

Kernkwadrant Trainingen

Neem contact op

Ben jij benieuwd naar jouw persoonlijke kernkwaliteiten en zou je het leuk vinden om daar eens dieper in te duiken? Zelf met een diverse groep  professionals of misschien samen met je (zelfsturende) team? Onze Gecertificeerd Kernkwadrant Trainer uit Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Oosterhout gaat graag met je/ jullie aan de slag. Middels interactieve workshops helpen we je met het vergroten van zelfkennis, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

 

Talentgericht werken volgens het kernkwadrant

Het traditionele verander- en performance management heeft zijn beste tijd gehad. Focus op wat er niet goed gaat, stimuleert mensen niet meer. Talentgericht werken zorgt voor bewustwording over zowel kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Door de kwaliteiten die boven komen drijven aandacht te schenken kun je, je richten op verantwoordelijkheden die bij je passen en kun je daadwerkelijk het verschil maken. Binnen teams kunnen kernkwadranten de samenwerking verbeteren door in kaart te brengen waar een team goed in is, wat belangrijk gevonden wordt en waar een team zich in zou willen ontwikkelen.

Het kernkwadrant wordt veel gebruikt, maar niet altijd op de meest effectieve manier ingezet. Het model biedt inzicht in talenten, valkuilen, uitdagingen en allergieën van medewerkers, hun teams en organisaties. Het is dan ook briljant in z’n eenvoud en vervolgens makkelijk toepasbaar. Om het kwadrant op een effectieve manier in te zetten is het belangrijk om te leren driedimensionaal waar te nemen. Daar waar de Het-, Wij- en Ik- wereld bij elkaar komen gaat de kwaliteit van besluitvorming met sprongen omhoog.

 

Training Talentgericht werken

YouRtop biedt groepstrainingen aan voor mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en aan teams die streven naar een betere samenwerking. Door zijn informatieve en interactieve aard is de training ook goed in te zetten als teambuildingsactiviteit. Tijdens de training leer je hoe je de kernkwadranten effectief in kan zetten met als doel jezelf, collega’s of medewerkers uit te dagen te doen waar ze goed in zijn. De training wordt verzorgd door Gecertificeerd Kernkwadrant Trainer Yvonne Vercoulen. Intern op jullie eigen locatie of bij ons in de trainingsruimte in Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Oosterhout.

De geheel verzorgde training bestaat uit 2 dagdelen en omvat:

  • het integraal benaderen van situaties
  • inzicht in je eigen kernkwaliteiten en bijbehorende kwadranten of die van je team/organisatie
  • inzicht in gedragskwadranten en dubbelkwadranten
  • De ontdekking waar je verborgen verlangen ligt en hoe je hier concreet naar toe kunt werken
  • Actiepunten om direct mee aan de slag te gaan
  • Het naslagwerk ‘kernkwaliteiten en het kernkwadrant’ van Daniel Ofman

Kosten: € 250,- per persoon exclusief btw, inclusief materialen (max. 10 personen)

 

Meld je aan

Wil je graag deelnemen? Meld je dan aan via het contactformulier op deze pagina. 

Aanmelden voor onze kernkwadrant trainingen
YouRtop helpt u graag!

Vul ons formulier in

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op middels ons contactformulier of via 06-14635307 of yvonne@yourtop.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Ik zie nu in dat iedere valkuil samenhangt met een kwaliteit en dat ik daar kan komen door soms te gaan ‘omdenken’. Ik wil deze kennis gebruiken door mijn medewerkers in te zetten op taken waar hun talenten het best tot uiting komen. 


Jeroen – manager ICT