Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen
Zelfstandig aan de slag met onze

Loopbaanportaal

Neem contact op

Bij YouRtop vinden we het belangrijk om klanten aan het roer te zetten van hun eigen loopbaan én maken we administratieve processen graag zo makkelijk mogelijk voor de begeleiding/coach. Met die gedachte hebben wij ons loopbaanportaal ontwikkeld. Klanten kunnen aan de slag met verschillende modules welke zijn opgebouwd uit professionele filmpjes, artikelen, actuele tips en opdrachten. Coaches krijgen inzicht in managementinformatie, hulp bij de planning en de gelegenheid om rapportages snel en gemakkelijk uit te draaien. De modules zijn naar wens samen te stellen:

 • Start – doelen stellen
 • CV
 • Motivatiebrief
 • Elevator Pitch
 • Talenten in beeld met de kernkwadranten
 • Competenties onderbouwen met de STARR-methode
 • Feedback Geven en Ontvangen
 • Netwerken
 • Beroepen- en vacaturedatabase vol uitleg over meer dan 1000 beroepen (voorzien van loonindicatie, kansrijkheid, te volgen opleidingen & cursussen, filmpjes, interviews en nog veel meer)
 • Interesse en Competentietest (uitslag kan worden ingevuld in de beroependatabase waardoor matchende beroepen automatisch naar boven komen)
 • Nieuwsberichten met links naar actuele ontwikkelingen en links naar (gratis) opleidingen, cursussen en workshops.

       

Uitgebreide beroependatabase

Professionele assessments

Instructiefilmpjes

Tips & opdrachten

YOURTOP

Het portaal

Het portaal is constant in ontwikkeling, waardoor hij altijd is voorzien van actuele informatie. Ook is het mogelijk om bepaalde modules aan of uit te zetten, een eigen coach te koppelen en berichten te sturen wat het portaal erg praktisch maakt voor onderwijsinstellingen, uitkeringsinstanties, bedrijven en loopbaancoaches die het portaal ter ondersteuning van hun eigen trajecten willen inzetten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Het gebruik van het portaal in combinatie met enkele persoonlijke coachgesprekken bij YouRtop is zeker ook een mogelijkheid. Onze carrièrecoach in Sprang Capelle, nabij Waalwijk kan je ondersteunen tijdens een kort (3 – 6 gesprekken), middellang (10 gesprekken), of lang (meer dan 10 gesprekken) loopbaantraject. Wij verzorgen de coachgesprekken zowel via ZOOM als op onze locatie.

Onderzoek

Omdat het portaal constant in ontwikkeling is en wij het belangrijk vinden dat deze naadloos aansluit bij de behoefte van de eindgebruikers zijn wij een behoefteonderzoek gestart. Graag willen we je daarom vragen om de enquête voor ons in te vullen.

Meer informatie over onze loopbaanportaal
YouRtop helpt u graag!

Wacht niet op een goede dag maar maak er een.

YOURTOP

Vraag ons naar de mogelijkheden

Nieuwsgierig geworden naar wat onze loopbaanportaal voor jou of je onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 06-14635307 of yvonne@yourtop.nl en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor je klaar met ontwikkeladvies op maat.

Benieuwd naar wat YouRtop
jou allemaal te bieden heeft?

06 – 14 63 5307 yvonne@yourtop.nl

Helemaal geen idee waar mijn toekomst zou liggen na een lang dienstverband. Samen met Yvonne gaan kijken via het portaal van YouRtop, om erachter te komen waar mijn hart ligt qua werkgebied. Toen we daar samen duidelijkheid over hadden zijn we aan de slag gegaan met een CV & motivatiebrief. Wederom met hulp van Yvonne en het portaal. Resultaat: nieuwe baan waar ik ontzettend blij mee ben en vooral dankbaar naar Yvonne toe. Super fijn hoe ze mij geholpen heeft met haar persoonlijkheid en vooral haar betrokkenheid. Een aanrader voor iedereen!!!!


Karen