Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen
Zelfstandig aan de slag met onze

Loopbaanportaal

Neem contact op

Bij YouRtop vinden we het belangrijk om loopbaantrajecten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Met die gedachten hebben wij ons loopbaanportaal, gevuld met leerzame loopbaanmodules, ontwikkeld. Deze modules zijn opgebouwd uit professionele filmpjes, artikelen, actuele tips en opdrachten. Hierdoor kan iedereen waar en wanneer hij maar wil aan de slag met zijn eigen ontwikkeling. Het portaal beschikt over de volgende modules en is naar wens samen te stellen:

 • Start – doelen stellen
 • CV
 • Motivatiebrief
 • Elevator Pitch
 • Talenten in beeld met de kernkwadranten
 • Competenties onderbouwen met de STARR-methode
 • Feedback Geven en Ontvangen
 • Netwerken
 • Beroepen- en vacaturedatabase vol uitleg over meer dan 1000 beroepen (voorzien van loonindicatie, kansrijkheid, te volgen opleidingen & cursussen, filmpjes, interviews en nog veel meer)
 • Interesse en Competentietest (uitslag kan worden ingevuld in de beroependatabase waardoor matchende beroepen automatisch naar boven komen)
 • Nieuwsberichten met links naar actuele ontwikkelingen en links naar (gratis) opleidingen, cursussen en workshops.

       

Uitgebreide beroependatabase

Professionele assessments

Instructiefilmpjes

Tips & opdrachten

YOURTOP

Het portaal

Het portaal is constant in ontwikkeling, waardoor hij altijd is voorzien van actuele informatie. Ook is het mogelijk om bepaalde modules aan of uit te zetten, een eigen coach te koppelen en berichten te sturen wat het portaal erg praktisch maakt voor onderwijsinstellingen, uitkeringsinstanties, bedrijven en loopbaancoaches die het portaal ter ondersteuning van hun eigen trajecten willen inzetten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Het gebruik van het portaal in combinatie met enkele persoonlijke coachgesprekken is zeker ook een mogelijkheid. Onze carrièrecoach in Sprang Capelle, nabij Waalwijk kan je ondersteunen tijdens een kort (3 – 6 gesprekken), middenlang (10 gesprekken), of lang (meer dan 10 gesprekken) loopbaantraject. Wij verzorgen de coachgesprekken zowel via ZOOM als op onze locatie.

Onderzoek

Omdat het portaal constant in ontwikkeling is en wij het belangrijk vinden dat deze naadloos aansluit bij de behoefte van de eindgebruikers zijn wij een behoefteonderzoek gestart. Graag willen we je daarom vragen om de enquête voor ons in te vullen.

Meer informatie over onze loopbaanportaal
YouRtop helpt u graag!

Wacht niet op een goede dag maar maak er een.

YOURTOP

Vraag ons naar de mogelijkheden

Nieuwsgierig geworden naar wat onze loopbaanportaal voor jou of je onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 06-14635307 of yvonne@yourtop.nl en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor je klaar met ontwikkeladvies op maat.

Benieuwd naar wat YouRtop
jou allemaal te bieden heeft?

06 – 14 63 5307 yvonne@yourtop.nl

Een verbeterd beeld op mijn interesses. Ondersteuning en handvaten bij het zoeken en behouden van werk.


Kevin