Even voorstellen...

Iris Disseldorp

Hallo, mijn naam is Iris Disseldorp, trainer en coach bij YouRtop. Na mijn carrière te zijn gestart als apotheker ben ik mij gaan interesseren in het waarom. “Waarom doen mensen zoals ze doen” en “waarom vertonen we gedrag dat we soms zelf niet eens zo bedoelen of willen.” In mijn trainer- en coachopleidingen (o.a. NLP, Human Element, Insights en Business Coach) heb ik heel veel over mezelf geleerd. Ik voel me zo rijk nu ik mezelf zoveel beter begrijp. Ik weet nu wanneer het moeilijk voor me wordt en hoe ik er dan mee om kan gaan. Maar ik zal nooit uitgeleerd raken. Deze persoonlijke kennis en kunde gun ik een ander ook. Samen met de cursist op zoek gaan naar wat hem of haar drijft. Persoonlijke doelen stellen, de belemmeringen ontdekken en op zoek gaan naar de sleutel tot het maken van stappen die voorheen een brug te ver zijn gebleken. Daar wordt ik echt blij van. Met veel enthousiasme kijk ik uit om ook nu weer met Yvonne en de cursisten aan de slag te gaan.

Yvonne Vercoulen

Hallo, ik ben Yvonne. Sinds 2009 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling. De eerste 4 jaar van mijn carrière in de functie van intercedente en sinds 2013 in de zorg. Hoewel ik veel voldoening haalde uit het bemiddelen van mensen naar een passende baan merkte ik dat ik graag meer wilde betekenen voor mensen. Door vanaf 2013 mijn carrière verder te ontwikkelen in de zorg kon ik het beste van beide vakgebieden combineren en ben ik (sollicitatie) trainingen en individuele coaching gaan geven aan mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Ik ben NOLOC erkend Jobcoach, geschoold in de IRB (Individuele Rehabilitatie Benadering) en werk graag volgens motiverende gespreksvoering. Met verschillende opdrachtgevers in Noord Brabant, heb ik al vele deelnemers mogen begeleiden naar (vrijwilligers)werk en/of scholing. Momenteel concentreer ik me voornamelijk op de regio Hart van Brabant.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Yvonne: “Met YouRtop wil ik iedereen naar vermogen laten meedoen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens van betekenis kan zijn in deze maatschappij. Door (weer) mee te doen met de maatschappij stijgt de eigenwaarde, groeit het geluksgevoel en worden mensen (economisch) zelfredzamer.”

YouRtop streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt naar vermogen te laten participeren aan de maatschappij om zo de economische zelfredzaamheid te vergroten en armoede en eenzaamheid te bestrijden.

“Door (weer) mee te doen met de maatschappij stijgt de eigenwaarde, groeit het geluksgevoel en worden mensen (economisch) zelfredzamer.”

Dit kun je van ons verwachten

Ontwikkeling is een rode draad in ons werk. Voor klanten maar ook voor onszelf. Als trainers van YouRtop hebben wij verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid naar werk. Hierdoor is er in onze begeleiding veel aandacht voor je (psychische) kwetsbaarheid, herstel en persoonlijke ontwikkeling.  Bij YouRtop is iedereen welkom die (weer) mee wil doen aan de maatschappij. Ook jij dus!

Werkwijze

Bij ons sta jij als klant centraal. Dit wil zeggen dat er naast werk en opleiding ook aandacht is voor andere leefgebieden waardoor een totaalplaatje ontstaat en wij jou écht kunnen leren kennen. Communicatie vindt plaats op gelijke voet, van mens tot mens. Door wederzijds vertrouwen kunnen we samen op zoek naar een plek die goed bij je past zodat ook jij je kan blijven ontwikkelen.