Even voorstellen...

Yvonne Vercoulen

Hallo, ik ben Yvonne. Sinds 2009 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling. De eerste 4 jaar van mijn carrière in de functie van intercedente en sinds 2013 in de zorg. Hoewel ik veel voldoening haalde uit het bemiddelen van mensen naar een passende baan merkte ik dat ik graag meer wilde betekenen voor mensen. Door vanaf 2013 mijn carrière verder te ontwikkelen in de zorg kon ik het beste van beide vakgebieden combineren en ben ik (sollicitatie) trainingen en individuele coaching gaan geven aan mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Ik ben NOLOC erkend Loopbaanprofessional en NOLOC Gecertificeerd Jobcoach, geschoold in de IRB (Individuele Rehabilitatie Benadering) en werk graag volgens motiverende gespreksvoering. Met verschillende opdrachtgevers in Noord Brabant, heb ik al vele deelnemers mogen begeleiden naar (vrijwilligers)werk en/of scholing. Momenteel concentreer ik me voornamelijk op de regio Hart van Brabant.

Jente Voesenek

Hoi, ik ben Jente Voesenek. Op dit moment zit in mijn laatste jaar van de studie Human Resource Management. Deze opleiding volg ik op de Fontys in Tilburg. Het afgelopen half jaar heb ik voor mijn opleiding, de minor Re-integratie en talentcoaching gevolgd. Tijdens mijn opleiding en minor heb ik veel vakken gevolgd die te maken hebben met coachen en re-integreren. Zo ben ik bekend met meerdere gesprekstechnieken, zoals de GROW methode en motiverende gesprekstechnieken. Ik ben graag in contact met anderen en ben een echte verbinder. Ook hou ik ervan om creatief bezig te zijn en denk ik graag in mogelijkheden. Op school heb ik veel testen en reflectieopdrachten gemaakt. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan over o.a. het geven en maken van assessments. Deze kennis zet ik graag in! Tijdens mijn afstudeerstage bij YouRtop ga ik me vooral bezighouden met het coachen en begeleiden van mensen richting een baan of scholing die past bij hun interesses, kwaliteiten en mogelijkheden. Mijn ambitie is om mensen weer een stukje verder te brengen in het geluk en te ondersteunen bij het vinden van een passende baan.

Iris Disseldorp

Hallo, mijn naam is Iris Disseldorp, trainer en coach bij YouRtop. Na mijn carrière te zijn gestart als apotheker ben ik mij gaan interesseren in het waarom. “Waarom doen mensen zoals ze doen” en “waarom vertonen we gedrag dat we soms zelf niet eens zo bedoelen of willen.” In mijn trainer- en coachopleidingen (o.a. NLP, Human Element, Insights en Business Coach) heb ik heel veel over mezelf geleerd. Ik voel me zo rijk nu ik mezelf zoveel beter begrijp. Ik weet nu wanneer het moeilijk voor me wordt en hoe ik er dan mee om kan gaan. Maar ik zal nooit uitgeleerd raken. Deze persoonlijke kennis en kunde gun ik een ander ook. Samen met de cursist op zoek gaan naar wat hem of haar drijft. Persoonlijke doelen stellen, de belemmeringen ontdekken en op zoek gaan naar de sleutel tot het maken van stappen die voorheen een brug te ver zijn gebleken. Daar wordt ik echt blij van. Met veel enthousiasme kijk ik uit om ook nu weer met Yvonne en de cursisten aan de slag te gaan. 
Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Jet Hugens 

Hoi, ik ben Jet. Ik heb de HBO opleiding maatschappelijk werk gevolgd en afgerond, maar dat is wel al een tijdje geleden. Tussen toen en nu heb ik een hele weg afgelegd. Het was een weg met wat hobbels en ook wel een paar serieuze bergen. Ik heb veel geleerd onderweg. Één van die dingen was dat hulp vragen en hulp aanvaarden twee heel belangrijke stappen zijn die je moet zetten als je een situatie wil veranderen en het niet alleen lukt. Op die manier ben ik bij YouRtop gekomen. Ik heb er geleerd hoe ik beter naar mezelf kan kijken en hoe ik kan ontdekken wat ik leuk vind om te doen en wat niet. Wat kan ik goed en hoe kan ik dat inzetten bij het vinden van een leuke baan. Ik loop nu mee als ondersteuning bij de groeps-bijeenkomsten op donderdag. Dat is ook weer een mooie kans die ik met plezier heb aangenomen. Ik hoop op die manier iets te mogen betekenen voor de groepsleden die de stap naar het traject hebben gezet. Het is erg leuk en leerzaam om met Yvonne te mogen samenwerken.

Yvonne: “Met YouRtop wil ik iedereen naar vermogen laten meedoen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens van betekenis kan zijn in deze maatschappij. Door (weer) mee te doen met de maatschappij stijgt de eigenwaarde, groeit het geluksgevoel en worden mensen (economisch) zelfredzamer.”

YouRtop streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt naar vermogen te laten participeren aan de maatschappij om zo de economische zelfredzaamheid te vergroten en armoede en eenzaamheid te bestrijden.

“Door (weer) mee te doen met de maatschappij stijgt de eigenwaarde, groeit het geluksgevoel en worden mensen (economisch) zelfredzamer.”

Dit kun je van ons verwachten

Ontwikkeling is een rode draad in ons werk. Voor klanten maar ook voor onszelf. Als trainers van YouRtop hebben wij verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid naar werk. Hierdoor is er in onze begeleiding veel aandacht voor je (psychische) kwetsbaarheid, herstel en persoonlijke ontwikkeling.  Bij YouRtop is iedereen welkom die (weer) mee wil doen aan de maatschappij. Ook jij dus!

Werkwijze

Bij ons sta jij als klant centraal. Dit wil zeggen dat er naast werk en opleiding ook aandacht is voor andere leefgebieden waardoor een totaalplaatje ontstaat en wij jou écht kunnen leren kennen. Communicatie vindt plaats op gelijke voet, van mens tot mens. Door wederzijds vertrouwen kunnen we samen op zoek naar een plek die goed bij je past zodat ook jij je kan blijven ontwikkelen.