Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen
Vitalere medewerkers door onze

Leefstijlcoaching

Neem contact op

Voor leefstijlcoaching in regio Waalwijk zit je bij ons goed. YouRtop en leefstijlcoach Bart (B.A.R.T.) bundelen sinds 2021 hun krachten als het gaat om het begeleiden en ontwikkelen van medewerkers. In onze praktijken zien we regelmatig dat klanten voor loopbaanontwikkeling of jobcoaching ook begeleiding wensen op het gebied van leefstijl (en andersom). Door interventies op beide professies in te zetten, worden medewerkers veerkrachtiger en bewuster van hun eigen proces, waardoor duurzaam herstel te realiseren is.

 

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is bedoeld om medewerkers (weer) aan het roer te zetten van hun eigen loopbaan. Klanten worden door middel van ontwikkeladvies bewust gemaakt van eigen drijfveren, overtuigingen, belemmeringen en ontwikkelpunten. Zelfreflectie is daarin een belangrijk onderdeel van het proces. Het bewustzijn staat centraal om medewerkers weer goed en gezond in hun huidige functie te krijgen of ze inzicht te geven in de vele mogelijkheden. Meer informatie over loopbaanbegeleiding is te vinden op deze pagina.

 

Leefstijlcoaching voor een gezonde leefstijl

Het is vaak zo dat de leefstijl van invloed is op de werkprestatie van medewerkers. Verandering van de leefstijl is bewust kiezen voor ander gedrag. Leefstijlcoaching bij YouRtop richt zich op de pijlers van de BRAVO: Beweging, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning. Bij ontspanning kijken we naar slaap en stress. Door middel van een coachtraject werken we met elkaar aan een gezonde leefstijl. Medewerkers voelen zich sterker en zitten beter in hun vel. 

 

Positieve invloed op verzuim

Uit onderzoek blijkt dat verzuim vaak stress gerelateerd is. Door leefstijlcoaching preventief in te zetten kan stress tijdig gesignaleerd worden wat het verzuim positief kan beïnvloeden. Omdat mensen gewoontedieren zijn, zijn ze zich vaak niet bewust van hun eigen gedragspatronen. Deze patronen zitten meestal in onze blinde vlek. Door deze patronen bespreekbaar en zichtbaar te maken zijn mensen beter te enthousiasmeren voor het maken van bewuste loopbaan vraagstukken en gezonde leefstijl keuzes. 

 

Aanpak

Medewerkers kunnen zowel in groepsverband als individueel worden begeleid in hun weg naar een betere leefstijl- en bewustere loopbaankeuzes. Een positieve gedragsverandering helpt voor medewerkers die stress hebben, niet lekker in hun vel of werk zitten of graag gezonder willen leven. Als bedrijf kun je een belangrijke bijdrage leveren door je medewerkers hierin te ondersteunen.

Door onze combinatie van leefstijlcoaching en loopbaanbegeleiding in de regio Waalwijk leveren wij maatwerk. Hierdoor komen medewerkers en re-integrerende werknemers weer in hun kracht te staan en zijn ze in staat veranderingen in hun leefstijl beter te kunnen toepassen.

Gezonde medewerkers zijn vitale en blije medewerkers en dat willen we toch allemaal!

Aanmelden voor leefstijlcoaching.
YouRtop helpt u graag!

Vul ons formulier in

Is een gezonde leefstijl een thema binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier of via 06-14635307 of yvonne@yourtop.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden omtrent leefstijlcoaching in combinatie met loopbaanbegeleiding en/of jobcoaching in regio Waalwijk.

Dankzij de trainsters en de trainingsgenootje van mijn training bij YouRtop ben ik weer lekkerder in mijn vel gaan zitten. Ik heb veel geleerd over mezelf en over anderen. Ik heb een hele tijd stilgestaan, maar dankzij YouRtop kan ik weer door!


Mandy