Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen
Je talenten ontwikkelen met onze

Loopbaanbegeleiding

Neem contact op

Voor professionele loopbaancoaching kun je terecht bij YouRtop uit Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Oosterhout. Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling of ben je vooral toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. YouRtop beschikt over NOLOC-erkend Register Loopbaanprofessionals. Dit betekent dat wij werken met HBO-gediplomeerde professionals.

 

De werkwijze van loopbaancoaching

De loopbaancoaches van YouRtop uit Sprang Capelle, nabij Oosterhout en Waalwijk, bieden voor ieder loopbaantraject maatwerk aan. We focussen ons hierbij op jouw persoonlijke doelen en stellen vervolgens een plan op maat op dat hierbij aansluit. Een belangrijk aspect van dit proces is de assessmentfase (zelfanalyse). Door goed in kaart te brengen wat jouw kwaliteiten, interesses, (werk)waarden en ambities zijn, wordt het eenvoudiger om je te focussen op ontwikkelmogelijkheden binnen je huidige werk of te kiezen om elders te solliciteren.

 

Een loopbaantraject van YouRtop bestaat meestal uit ongeveer 10 gesprekken, opgebouwd uit de volgende fases en aangevuld door workshops die aansluiten bij jouw specifieke vraag:

 1. Intake
 2. Zelfanalyse
 3. Richting bepalen
 4. Arbeidsmarktoriëntatie
 5. Realisatie

 

Een overzicht van mogelijke workshops:

 • Ontdekken van je talenten door een gecertificeerd kernkwadrant trainer
 • Onderbouwen van je talenten middels de STARR-methode
 • Opstellen van een krachtig CV, passend bij je zoekrichting
 • Opstellen van een krachtige motivatiebrief, gericht op je zoekrichting
 • Voorbereiden van een stevige pitch
 • Gesprekstechnieken om stevig het sollicitatiegesprek in te gaan
 • Uitbreiden van je netwerk skills

 

Wil je graag gebruikmaken van loopbaancoaching in omgeving Sprang Capelle, Oosterhout en Waalwijk? Dan is het vaak zo dat jouw werkgever (een deel) van de kosten vergoedt. Controleer hiervoor altijd even het kopje ‘Persoonlijk Levensfase Budget’ of ‘Individueel Keuze Budget’ van je CAO of ga erover in gesprek met je werkgever.

Aanmelden voor loopbaan begeleiding
YouRtop helpt u graag!

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op het gebied van loopbaancoaching of ontwikkeladvies? Vraag onze experts uit Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Oosterhout, dan gerust om meer informatie omtrent loopbaancoaching of maak direct een afspraak om jouw persoonlijke situatie te bespreken. Wij helpen je graag verder. Je bereikt ons door te bellen naar 06-14635307, een e-mail te sturen naar yvonne@yourtop.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn je graag van dienst.

Ik ben onwijs blij dat ik aan een traject ben begonnen bij YouRtop! Door de verschillende opdrachten heb ik mezelf weer op een hele andere manier leren kennen en nieuwe kwaliteiten van mezelf ontdekt. De manier van werken was erg fijn. Yvonne was erg behulpzaam en heel geduldig, zodra ik even iets niet wist, kwam zij met ideeën en probeerden we er echt samen uit te komen. Ik ben erg blij en tevreden met mijn eindresultaat!


Naomi