Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen

Van eenmanszaak naar B.V.. YouRtop timmert hard aan de weg om nog meer klanten te begeleiden in hun loopbaan of maatschappelijke participatie.

 

De afgelopen jaren hebben we met YouRtop hard aan de weg getimmerd. Zo begon ik (Yvonne) in 2019 met een eenmanszaak en kwamen daar vanaf 2020 enthousiaste stagiaires en wepppers (werkervaringsplaatsen) bij. Natuurlijk hebben we ook een actieve samenwerking met Leefstijlcoach Bart die we graag inzetten om onze trajecten nog vollediger te maken.

Uitbreiding team
Vanaf 2022 kwam de eerste medewerker in dienst en nu anno 2023 kunnen we aankondigen dat we de overstap zijn aan het maken naar een B.V., en we een netwerk van coaches hebben in heel Brabant.

Expertise werkfit en spoor 2 trajecten
Afgelopen vrijdag hebben Tamara, Karin en Ineke de samenwerkingsovereenkomst getekend. Achter de schermen zijn we druk bezig om deze leuke nieuwe collega’s te trainen om volgens de YouRtop formule te werken zodat zij snel aan de slag kunnen.

Om te beginnen concentreren zij zich op de Werkfit trajecten van het UWV, echter hebben we met deze dames ook veel kennis en ervaring voor de uitvoering van spoor 2 trajecten in huis gehaald.

Binnenkort stellen we iedereen graag aan jullie voor. Houd de ‘over ons‘ pagina op onze website hiervoor goed in de gaten!

Meer informatie over onze UWV trajecten vind je hier.