Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen

Na een lange tijd is hier weer een blog van mij. Gelukkig had ik een goede reden om een tijdje stil te zijn. Ik heb namelijk een werkervaringsplek gevonden!

Online Content Marketeer
Uiteindelijk is het mijn doel om betaald werkzaam te zijn binnen een tof bedrijf dat bij me past. Om een stap dichter in die richting te komen, heb ik in overleg met Yvonne besloten dat het wel een goed idee zou zijn als ik een werkervaringsplek zou gaan zoeken om drie maanden ervaring op te gaan doen in de communicatie. Jolanda, van het koffiebonenbedrijf Gewoon, Goede Boon had mijn blogs voor YouRtop gelezen en was meteen geïnteresseerd. Ze nam contact op met Yvonne en zo ontstond er een kennismakingsgesprek. Jolanda en ik hadden meteen een klik en we waren direct enthousiast.

De papieren werden in orde gemaakt en op 1 juli kon ik starten bij mijn werkervaringsplek in de functie van online content marketeer. Die week ontving ik een welkomstbloemetje van Jolanda met een leuk kaartje erbij. Ik voelde me meteen meer dan welkom!

Inmiddels is het alweer de derde volle week dat ik werk voor Gewoon, Goede Boon en ik heb het enorm naar mijn zin. Ik leer veel over onder andere SEO, ik schrijf blogs en social mediaberichten en ik maak foto’s. En een heel groot pluspunt: de koffie is heerlijk!

Ik ben Jolanda super dankbaar voor deze kans!

Eigen online magazine
De afgelopen weken heb ik niet stil gezeten. Ik ben namelijk ook mijn eigen online magazine gestart. Op www.plussizepositive.nl deel ik leuke outfit inspiratie, reviews, tips en tricks en andere leuke artikelen voor plus size dames. Ik vind het belangrijk dat ook zij zich mooi en zelfverzekerd voelen en daar wil ik ze dan ook graag mee helpen door het plaatsen van toffe artikelen.

We kunnen dus wel stellen dat ik lekker bezig ben denk ik zo!
Mandy