Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen

Yvonne Vercoulen

Hallo, ik ben Yvonne. Sinds 2009 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling. De eerste 4 jaar van mijn carrière in de functie van intercedente en daarna een aantal jaren in de zorg. Sinds 2019 ben ik gestart met YouRtop en is het mijn missie geworden om talenten van mensen (in de breedste zin van het woord) boven water te krijgen zodat ze deze zo passend mogelijk in kunnen gaan zetten en werk weer een feestje wordt.

Ik ben Noloc gecertifieerd RL Loopbaanprofessional en Noloc Erkend Jobcoach. Ook ben ik geschoold in de IRB (Individuele Rehabilitatie Benadering) en werk ik graag volgens motiverende gespreksvoering. Sinds december 2021 mag ik me Gecertificeerd Kernkwadrant trainer noemen waardoor ik individuen en teams kan trainen in het effectief inzetten van talenten.

Door een combinatie van bovenstaande specialismen ben ik in staat om een totaalplaatje aan te bieden in de begeleiding van mensen naar werk. Waar loopbaanbegeleiding stopt pak ik (indien nodig) door d.m.v. jobcoaching. Begeleiding vindt plaats op basis van individuele coaching maar ook d.m.v. groepstrainingen.

Ons team