Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen

Aan de slag met jouw talenten

Enquête

YouRtop

Herken je het? Je privésituatie is veranderd en je werk past niet meer bij je huidige situatie. Je zit goed op je plek bij je werkgever maar door een reorganisatie moet je opeens opzoek naar iets anders. Of je bent helemaal klaar om te starten met een leuke nieuwe baan maar hebt geen idee hoe je dat aan moet pakken.  Allemaal redenen om je loopbaan eens goed onder de loep te nemen.

 

Online loopbaanportaal

De afgelopen maanden zijn wij bij YouRtop druk bezig geweest met het ontwikkelen van een professionele tool die het voor iedere Nederlander mogelijk moet maken om zelfstandig aan de slag te gaan met zijn of haar loopbaan. Dat is gelukt! Onze loopbaanportaal is inmiddels voorzien van een aantal praktische loopbaanmodules, een uitgebreide beroepen- en opleidingsdatabase en een professionele LINC test over de menstypen van ‘Holland’. Ook vind je er verschillende vragenlijsten die je kunnen helpen om een beter beeld te krijgen van jezelf en je toekomstige werk.

 

Onderzoek

Er staat dus al een uitgebreid instrument, toch zal de portaal nooit helemaal af zijn. Om ‘m zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoefte van jou als eindgebruiker hebben we jouw input namelijk nodig! Daarom hebben wij een onderzoek opgezet dat ons moet gaan helpen deze ideeën te vertalen naar een praktisch aanbod.

Graag willen we je vragen om onderstaande enquête in te vullen. Het gaat om een achttal korte vragen en zal niet meer dan 2 minuten van je tijd kosten. Ook willen we je vragen om de enquête naar zoveel mogelijk mensen te sturen die behoren tot de Nederlandse beroepsbevolking* . Help jij ons mee dit platform te realiseren?

* personen van 15 tot 75 jaar oud die ofwel betaald werk hebben, of naar betaald werk hebben gezocht en daarvoor direct beschikbaar zijn.

 

Enquete Loopbaanportaal YouRtop

Vraag 1. Ik ben op dit moment:(Vereist)
Vraag 2. Voor welk doel zou ik een online loopbaanportaal aanschaffen (meerdere antwoorden mogelijk):(Vereist)
Vraag 3. In een online loopbaanportaal mogen de volgende onderdelen niet ontbreken (meerdere antwoorden mogelijk):(Vereist)
Vraag 4. Nieuwe inzichten in / het vergroten van mijn carrièrekansen met behulp van een online loopbaanportaal zou mij het volgende mogen kosten:(Vereist)
Vraag 5. Als mijn werkgever of uitkeringsinstantie me een online loopbaanportaal zou aanbieden waar ik zelfstandig mee aan de slag zou kunnen, zou ik hier gebruik van maken:(Vereist)
Vraag 6. Begeleiding door een coach is voor mij een voorwaarde om met een online loopbaanportaal aan de slag te gaan:(Vereist)
Vraag 7. Begeleiding door een coach zou voor mij werken via (meerdere antwoorden mogelijk):(Vereist)

YOURTOP

Bezoek YouRtop in Sprang-Capelle