Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen
Talentgericht werken met onze

Teamcoaching

Neem contact op

Een team beter laten functioneren is een belangrijke reden om aan de slag te gaan met teamcoaching. Vaak komt dit aan de orde tijdens een fusie of een reorganisatie. Maar ook bij het opstarten van een nieuw team, of het begeleiden van een bestaand team kan talentgericht werken een zinvolle tool zijn om het functioneren te verbeteren. Onze Gecertificeerd Kernkwadrant Trainer uit Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Oosterhout kan dit proces vóór of mét u begeleiden.

 

Talentgericht werken volgens het kernkwadrant

Het traditionele verander- en performance management heeft zijn beste tijd gehad. Focus op wat er niet goed gaat, stimuleert de medewerker niet meer. Talentgericht werken zorgt voor bewustwording over zowel kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Door de kwaliteiten die boven komen drijven aandacht te schenken kunnen werknemers verantwoordelijkheden krijgen die bij hun passen en kunnen zij daadwerkelijk het verschil maken. Binnen teams kunnen kernkwadranten de samenwerking verbeteren door in kaart te brengen waar een team goed in is, wat belangrijk gevonden wordt en waar een team zich in zou willen ontwikkelen.

Het kernkwadrant wordt veel gebruikt, maar niet altijd op de meest effectieve manier ingezet. Het model biedt inzicht in talenten, valkuilen, uitdagingen en allergieën van medewerkers, hun teams en organisaties. Het is dan ook briljant in z’n eenvoud en vervolgens makkelijk toepasbaar. Om het kwadrant op een effectieve manier in te zetten is het belangrijk om te leren driedimensionaal waar te nemen. Daar waar de Het-, Wij- en Ik- wereld bij elkaar komen gaat de kwaliteit van besluitvorming met sprongen omhoog.

 

Training Talentgericht werken

Voor managers en HR-specialisten biedt YouRtop een Training Talentgericht werken aan. Tijdens deze training leert u hoe u de kernkwadranten effectief in kan zetten met als doel medewerkers uit te dagen te doen waar ze goed in zijn. De training wordt verzorgd door Gecertificeerd Kernkwadrant Trainer Yvonne Vercoulen, intern op uw eigen locatie of bij ons in de trainingsruimte in Sprang Capelle, nabij Waalwijk en Oosterhout.

Tijdens deze geheel verzorgde dag krijgt u:

  • Het naslagwerk ‘kernkwaliteiten en het kernkwadrant’ van Daniel Ofman
  • Een compleet verzorgde lunch
  • Inzicht in uw eigen kernkwaliteiten en bijbehorende kwadranten of die van uw team/organisatie
  • Actiepunten om direct mee aan de slag te gaan
  • De ontdekking waar uw verborgen verlangen ligt en hoe u hier concreet naar toe kunt werken

Kosten: € 250,- per persoon exclusief btw, inclusief lunch en materialen (max. 8 personen)

 

Teamcoaching op locatie

Heeft u interesse in teamcoaching op locatie, waarbij onze Gecertificeerd Kernkwadrant trainer actief met uw team aan de slag gaat om de (gewenste) teamcultuur in kaart te brengen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Aanmelden voor teamcoaching
YouRtop helpt u graag!

Vul ons formulier in

Is talentgericht werken een thema binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier of via 06-14635307 of yvonne@yourtop.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Ik weet nu waar mijn talenten liggen, wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik op een andere manier naar bepaalde dingen kan kijken, en gedrag kan ombuigen.  Veel puzzelstukjes vallen op zijn plaats en ik weet nu meer over mezelf dan ik tijdens mijn SPW en MWD opleidingen heb geleerd.


Petra V.