Referenties

door | mei 3, 2020

Ervaringen van klanten:

“Yvonne heeft mij een spiegel voorgehouden voor wat betreft werk en wat ik zoek in een functie of bedrijf. Door de vragen die ze stelt ben ik verder gaan kijken dan de eerste ideeën die ik daarover had. De gesprekken zijn erg fijn en persoonlijk.”

Petra, 41 jaar

Ontwikkeladvies NL Leert Door - oktober 2020

“Ik ben onwijs blij dat ik aan een traject ben begonnen bij YouRtop! Door de verschillende
opdrachten heb ik mezelf weer op een hele andere manier leren kennen en nieuwe kwaliteiten
van mezelf ontdekt. De manier van werken was erg fijn. Yvonne was erg behulpzaam en heel
geduldig, zodra ik even iets niet wist, kwam zij met ideeën en probeerden we er echt samen uit te
komen. Ik ben erg blij en tevreden met mijn eindresultaat!”

Naomi, 25 jaar

Online trainingsmodules - juni 2020

“Ik vind het een hele fijne begeleiding. Yvonne legt alles rustig uit en is erg geduldig. Daarnaast komt ze vaak met goede ideeën of antwoorden die je zelf nog niet op die manier had bekeken.”

Nanda, 26 jaar

Individuele Coaching - april 2020

“Wat mij betreft de beste begeleiding die ik me had kunnen wensen. Sinds Yvonne in mijn leven is en ik haar traject volg, ben ik een stuk opgewekter en kijk ik elke week naar haar en de cursus uit.
Haar coaching geeft me veel positiviteit, iets om naar uit te kijken. Diepgang in het ondervinden wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik deze het beste kan benutten. T voelt fijn om nieuwe dromen te maken. En een visie te creëren voor de (verre) toekomst. Waardoor ik mezelf op leuke dingen kan focussen. Op de dingen  die ik wel kan of waar ik nog in mag groeien.”

Stephanie, 41 jaar

Individuele Coaching - april 2020

“Yvonne is erg vriendelijk, sociaal en erg empathisch. Ze is goed in het geven van feedback, (zowel positief als negatief) en ze geeft je het gevoel dat je er toe doet en je het goed doet. Het heeft me een breder inzicht gegeven en ik heb mezelf beter leren kennen in positieve en negatieve zin.”

Tamara, 35 jaar

Individuele Coaching - april 2020

“Ik weet nu waar mijn talenten liggen, wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik op een andere manier naar bepaalde dingen kan kijken, en gedrag kan ombuigen.  Veel puzzelstukjes vallen op zijn plaats en ik weet nu meer over mezelf dan ik tijdens mijn SPW en MWD opleidingen heb geleerd.”

Petra, 42 jaar

Talent Ontwikkel Programma - maart 2020

“De meerdere ontmoetingen per week hielpen om mij gemotiveerd te houden en vooral bezig te blijven. Voor mij heeft het geholpen om op zijn minst een pad te vinden in de wirwar van alle mogelijkheden.”

Coen, 23 jaar

Talent Ontwikkel Programma - maart 2020

“Het Talent Ontwikkel Programma heeft me zelfvertrouwen gebracht, en heb weer zin om iets aan te gaan pakken. Ga vooral door met dit mooie werk. Zodat er nog meer mensen geholpen kunnen worden.” 

Mariëlle, 43 jaar

Talent Ontwikkel Programma - maart 2020

“Dankzij de trainsters en de trainingsgenootjes van mijn training bij YouRtop ben ik weer lekkerder in mijn vel gaan zitten. Ik heb veel geleerd over mezelf en over anderen. Ik heb een hele tijd stilgestaan, maar dankzij YouRtop kan ik weer door!”

Mandy, 23 jaar

Talent Ontwikkel Programma - maart 2020

“De ondersteuning van Yvonne en Iris was erg fijn. Ze stonden altijd klaar om je te ondersteunen! Door de testen ben ik erachter gekomen wat mij interesses zijn. Het was fijn om samen met de groep te werken. Ik weet nu wel in welke richting ik moet gaan kijken om mijn doelen te behalen.

Cheyenne, 28 jaar

Talent Ontwikkel Programma - maart 2020

“Het Talent Ontwikkel Programma is zeker de moeite waard. Yvonne en Iris zijn ontzettend lieve mensen die je echt willen helpen en ook echt verandering hebben gemaakt voor mij in mijn leven.”

Romy, 19 jaar

Talent Ontwikkel Programma - maart 2020

“De begeleiding heeft mij zeer zeker wel geholpen, ze hebben mij ondersteund waar het nodig was door bijvoorbeeld met mij een stage te regelen.” 

Joren, 25 jaar

Talent Ontwikkel Programma - maart 2020

“Een verbeterd beeld op mijn interesses. Ondersteuning en handvaten bij het zoeken en behouden van werk.”

Kevin, 23 jaar

Talent Ontwikkel Programma - maart 2020

“Ik heb jou ervaren als een heel eerlijke coach met veel mensen kennis. Je prikt door dingen heen en weet door het stellen van de juiste, en soms moeilijke, vragen eigenlijk altijd tot de kern te komen. Hierdoor kon ik echt stappen vooruit maken omdat er door de gesprekken met jou steeds meer duidelijkheid kwam wat ik nou echt wilde. Ik heb bij jou altijd heel erg het gevoel gehad dat het echt om mij draaide en om wat ik wilde. Je hebt me geholpen die weg uit te zoeken en te durven kiezen.” 

Esther, 29 jaar

Training van 2017

“Yvonne kijkt voorbij de problemen. En zet je kwaliteiten in de spotlight. Ziet jouw mogelijkheden en heeft een positieve benadering. Samen met Yvonne durfde ik de eerste stappen op de trap naar mijn eigen leven te zetten. Mijn wensen werden successen. Nu kijk ik vol vertrouwen naar de toekomst.”

Suzan, 30 jaar

Training van 2014

Ervaringen van opdrachtgevers:

“Ondanks het coronavirus hebben de deelnemers zich heel mooi gepresenteerd. Hebben jullie echt top voor elkaar gekregen. Prachtige groeiprocessen gezien bij de deelnemers. Heel persoonlijk en puur. Hopelijk mag ik nog geregeld jongeren bij jou aandragen. Zijn bij jou in goede handen.”

Dave Bogers - RMC-Trajectbegeleider Gemeente Tilburg

April 2020

De eindpresentaties van de kandidaten zijn fantastisch geweest! Heel mooi om te zien en te horen hoe zij zich hebben ontwikkeld tijdens het programma. Chapeau daarvoor!

Mark van Wanrooy - Werkmakelaar Baanbrekers

April 2020

“Yvonne was en is een hele fijne samenwerkingspartner. Ze luistert goed, sluit aan bij de vraag die we als opdrachtgever hebben en kent haar doelgroep door-en-door. Yvonne combineert een energieke uitstraling met een reële, evenwichtige benadering. Dat werkt voor de doelgroep. En voor ons als opdrachtgever!”

Ralf van de Wiel - Sr. beleidsadviseur economische zelfredzaamheid Gemeente Waalwijk

December 2018