Noloc beroepserkenning

Intensieve persoonlijke begeleiding

Informatie aanvragen

Lieke de Klerk

Hallo, mijn naam is Lieke de Klerk. Op dit moment zit ik in het derde leerjaar van de opleiding HRM in Eindhoven. Voordat ik aan de opleiding HRM begon heb ik de opleiding Social Work gevolgd waar ik kennis heb opgedaan uit het sociale domein. Gedurende het aankomende leerjaar volg ik de minor ‘re-integratie en talent coaching’. Tijdens deze minor zal ik verschillende vakken volgen die betrekking hebben op coaching en re-integratie en loop ik stage bij YouRtop.

Vorig jaar heb ik een praktijkgerichte route gevolgd binnen mijn opleiding, waardoor ik verschillende ervaringen heb op gedaan in het voeren van gesprekken waarin begeleiden en coachen centraal stonden. Door middel van deze ervaringen ben ik erachter gekomen dat het bieden van begeleiding en ondersteuning aan anderen mij veel energie geeft en dat ik hiermee graag van betekenis wil zijn.

Mensgericht, verbinding, integriteit en oplossingsgericht denken zijn waarden die voor mij erg belangrijk zijn. In de begeleiding vind ik het belangrijk om uit te gaan van de krachten en mogelijkheden van mensen. Iemand in zijn/haar kracht kunnen zetten om zo samen stappen te zetten naar het vinden van geluk in een passende werkplek is mijn ambitie.

Tijdens mijn stage bij YouRtop zal ik vooral betrokken zijn bij de groepstrainingen en zal ik ondersteuning bieden bij de oriëntatie van de deelnemers. Ik kijk er erg naar uit! 

Ons team