Individuele coaching

Maatwerk & Strippenkaart
Ben jij benieuwd naar wat je nou echt leuk vindt? Of wil je weten waar je goed in bent? Wil je leren omgaan met feedback? Of wil je dit vaker kunnen geven zonder in conflict te komen? Zou je wat zekerder het sollicitatiegesprek in willen gaan? Of wil je, je netwerk leren uitbreiden? Dit en nog veel meer is mogelijk in de Individuele Coaching van YouRtop. Afhankelijk van je vraag stellen we samen een plan op en gaan we aan de slag met je persoonlijke doelen. Voor de een ligt de nadruk op oriëntatie en bezinning (wat wil ik nou écht?), voor de ander betekent dit concrete jobhunting of jobcoaching.  Jij bent leidend in dit proces en samen gaan we op zoek naar jouw weg naar (werk)geluk. Individuele coaching is écht maatwerk en dus naar wens samen te stellen. Om een beeld te geven van enkele mogelijkheden staan hieronder een aantal modules beschreven. 

YouRtop – Beroepsoriëntatie
Door middel van coachingsgesprekken en het maken van opdrachten gaan we op zoek naar je voorkeursberoepen, gedragsstijlen, werkwaarden, (werk)kwaliteiten en/of leerstijlen. Verbindingen worden in kaart gebracht waardoor een weloverwogen keuze gemaakt kan worden voor een (vervolg)opleiding, cursus of (vrijwilligers)werk. Aan het einde van het traject neem je een samenvatting mee naar huis waarop de belangrijkste uitkomsten van je opdrachten duidelijk zijn af te lezen.

Your Match – Sollicitatieondersteuning
Zet je individuele coaching in om je zelfvertrouwen te vergroten en jezelf op een positieve manier te presenteren bij toekomstige werkgevers en/of onderwijsinstellingen. Tijdens je individuele coaching leer je om zowel mondeling als schriftelijk, onderbouwd, over te brengen wie je bent, wat je kan en wat je wil.

Your Power – Netwerk 
Je netwerk is groter dan je denkt. Zorg dat je bewust bent van het netwerk om je heen en leer hoe je, je (online) netwerk effectief kan benutten & uitbreiden. Ook je vindbaarheid & presentatie worden onder de loep genomen.

Your Voice – Communicatie
Wil je inzicht in je kwaliteiten en valkuilen? Wil je leren welke kwaliteiten je hebt en hoe je die op een goede manier kan onderbouwen?Of wil je leren op een juiste manier feedback te geven en ontvangen? Zet dan je individuele coaching in op het onderdeel communicatie. Your Voice geeft handvatten voor communicatie in zowel thuissituaties als in professionele situaties.

Aanmelden

YouRtop werkt samen met verschillende Gemeenten & Instanties in Brabant en omstreken. Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie over welke mogelijkheden er voor jou zijn? Vul dan onderstaand formulier in zodat we contact met je op kunnen nemen om je vraag te beantwoorden.